„Gödöllői Halászati Oktatásért-Kutatásért” kitüntetés

„Gödöllői Halászati Oktatásért-Kutatásért” kitüntetés

A Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központ Haszonállat-génmegőrzési Intézete örömmel számol be arról, hogy Dr. Várkonyi Eszter tudományos főmunkatárs kollégánk részére a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent István Campus (korábban SZIE-MKK) Akvakultúra és Környezetbiztonsági Intézet, Halgazdálkodási Tanszéke a gödöllői halászati oktatás és kutatás területén végzett maradandó munkájáért és áldozatos tevékenységéért a „Gödöllői Halászati Oktatásért-Kutatásért” kitüntetést adományozta. 

Ezen kitüntetést olyan szakembereknek és halászatban dolgozó kollégáknak adományozzák, akik Gödöllőn, a MATE-n végeztek, a halászati ágazatban dolgoznak vagy dolgoztak és ezzel öregbítették az egyetem, a gödöllői Campus és a halas oktatás hírnevét, munkásságukkal segítették a gödöllői halászati oktatást és gyakorlati képzést, saját munkájuk révén is együttműködői a Halgazdálkodási Tanszéknek, ezen szervezeti egységgel közös fejlesztő és innovációs munkákat végeztek vagy végeznek.

A díj ünnepélyes átadására 2023. január 26-án a XII. Gödöllői Halászati-Horgászati Szakember Találkozón került sor. A díjjal járó szobrot és az oklevelet Dr. Urbányi Béla professzor adta át.

Szívből gratulálunk az elismeréshez!